Benfica Arsenal maçı şifresiz izle hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi saat kaçta

UEFA Avrupa kupalarında eleme heyecanı bugün Benfica Arsenal arasında yapılan karşılaşma ile devam ediyor. Çift maçlı eleminasyon sistemine göre oynanacak olan karşılaşmanın ilk maçında Benfica Arsenal maçı canlı şifresiz hangi kanalda yayınlanacak izleyiciler tarafından merak ediliyor.

UEFA Avrupa kupalarında eleme heyecanı bugün BenficaArsenal arasında yapılan karşılaşma ile devam ediyor. Çift maçlı eleminasyon sistemine göre oynanacak olan karşılaşmanın ilk maçında Benfica Arsenal maçı canlı şifresiz hangi kanalda yayınlanacak izleyiciler tarafından merak ediliyor.

UEFA Eleme karşılaşmalırında biri olan Benfica ile Arsenal bu akşam kozlarını paylaşacak Eleme karşılaşmanın ilk maçında Benfica kendi sahasında Arsenal takımını konuk edecek. Bugüne kadar iki takım toplamda 3 kez karşı karşıya gelmiş, iki karşılaşma Arsenal takımının üstünlüğü ile sonuçlanırken, bir karşılaşma da Benfica takımının üstünlüğü ile sonuçlandı.

Ev sahibi ekipe üç sakat bulunuyor, bunlandan Andre Almeida ve Jardel Nivaldo sakatlıkları nedeniyle, Gilberto Moraes ise maç eksiği nedeniyle karşılaşmada olmayabilir. Arsenal takımında ise Pierre Aubameyang'ın durumu şüpheli görünürken, Thomas Partey ve Kieran Tierney'nin sakatlıkları bulunuyor.

BENFİCA ARSENAL MAÇI HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi 20/21 sezonu eleme karşılaşmasında mücadele edecek olan Benfica Arsenal maçı canlı BeIN Sports 2 kanalından şifresiz olarak yayınlanacak. Saat 23:00'da Roma Olimpiyat Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek.

18 Şub 2021 - 21:27 - Basketbol


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haber Galatasaray Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Galatasaray hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haber Galatasaray editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haber Galatasaray değil haberi geçen ajanstır.