Crystal Palace Manchester United maçı şifresiz hangi kanalda ve saat kaçta? CANLI

İngiltere Premier Liginde liderin onbeş puan gerisinde bulunan Manchester United takımı bu hafta sapasında Crystal Palace takımını konuk ediyor. İngiltere liginde merakla beklenen karşılaşmalardan biri olan Manchester United Crystal Palace maçı canlı izle hangi kanalda yayınlanacak, zorlu karşılaşma saat kaçta ve ne zaman başlayacak tüm detaylar ve bilgiler haberimizde.

İngiltere Premier Liginde liderin onbeş puan gerisinde bulunan Manchester United takımı bu hafta sapasında Crystal Palace takımını konuk ediyor. İngiltere liginde merakla beklenen karşılaşmalardan biri olan Manchester United Crystal Palace maçı canlı izle hangi kanalda yayınlanacak, zorlu karşılaşma saat kaçta ve ne zaman başlayacak tüm detaylar ve bilgiler haberimizde.

İngiltere Premier liginde liderle arasındaki puan farkını kapatmak isteyen ve liderin puan kaybetmesini bekleyen Manchester United takımı bu hafta sahasında zorlu Crystal Palace deplasmamında puan arayacak. Ev sahibi ekip ligde bugüne kadar yapmış olduğu 26 karşılaşma sonrasında 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 11 mağlubiyet alarak topladığı 33 puan ile 13. sırada bulunuyor. Konuk ekip Manchester United ise 26 karşılaşmada 14 galibiyet, 8 beraberlik 4 mağlubiyet alarak topladığı 50 puan ile ikinci sırada yer alıyor.

İki takım bugüne kadar toplamda 20 kez karşı karşıya gelmiş, 13 karşılaşma Manchester United takımı, 2 karşılaşmada ise Crystal Palace takımı galip gelmeyi başarmıştır. 2 karşılaşma ise beraberlikte sonuçlanmıştı.

CRYSTAL PALACE MANCHESTER UNİTED MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

İngiltere Premier Lig 20/21 sezonu 27. hafta karşılaşmasında karşı karşıya gelecek olan Crystal Palace Manchester United maçı S Sport ve İdman Tv kanallarından canlı olarak yayınlanacak. 3 Mart Çarşamba günü saat 23:15'de Selhurst Park stadında oynanacak olan karşılaşmayı Andre Marriner yönetecek.

03 Mar 2021 - 21:56 - Basketbol


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haber Galatasaray Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Galatasaray hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haber Galatasaray editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haber Galatasaray değil haberi geçen ajanstır.