Freiburg Bayern Münih canlı izle şifresiz hangi kanalda oynanacak? Bundesliga

Bu hafta Bundesliga'da birbirinden zorlu karşılaşmalar oynanacak, bu karşılaşmalardan biride Freiburg Bayern Münih arasında olacak. Lider konumda bulunan ve en yakın rakibine on puan fark atan konuk ekip sahadan galip gelerek şampiyonluk yolunda kayıpsız devam etmek istiyor. İzleyicilerin merakla beklediği Freiburg Bayern Münih maçı canlı hangi kanalda saat kaçta başlayacak, karşılaşmaya ait detaylar ve bilgiler...

Bu hafta Bundesliga'da birbirinden zorlu karşılaşmalar oynanacak, bu karşılaşmalardan biride FreiburgBayern Münih arasında olacak. Lider konumda bulunan ve en yakın rakibine on puan fark atan konuk ekip sahadan galip gelerek şampiyonluk yolunda kayıpsız devam etmek istiyor. İzleyicilerin merakla beklediği Freiburg Bayern Münih maçı canlı hangi kanalda saat kaçta başlayacak, karşılaşmaya ait detaylar ve bilgiler...

Almanya Bundesliga'da son maçlara doğru gidilirken ligin lideri olan Bayern Münih bu hafta zorlu Freiburg deplasmanında puan arayacak.

Ev sahibi ekip ligde bugüne kadar 32 karşılaşmada 12 galibiyet, 8 beraberlik alarak topladığı 44 puanla 9. sırada yer alıyor. Konuk ekip ise 32 karşılaşmada 23 galibiyet, 5 beraberlik alarak topladığı 74 puanla en yakın rakibinin 10 puan önünde lider durumda yer alıyor.

İki takım şimdiye kadar toplamda 20 kez karşılaşmış, 15 karşılaşma konuk ekibin üstünlüğü ile sonuçlanmış, 1 karşılaşmadan ise ev sahibi ekip üstünlükle ayrılmayı başarmıştı. İki takım arasında oynanan 4 karşılaşmadan ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

FREİBURG BAYERN MÜNİH MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Bundesliga 20/21 sezonu 33. Haftasında karşı karşıya gelecek olan Frieburg Bayern Münih maçı canlı olarak S Sport Plus kanalından naklen yayınlanacak. 15 Mayıs günü saat 16:30'da Schwarzwald-Stadında oynanacak olan karşılaşmada Florian Badstubner düdük çalacak.

15 May 2021 - 16:09 - Basketbol


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haber Galatasaray Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Galatasaray hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haber Galatasaray editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haber Galatasaray değil haberi geçen ajanstır.