Juventus İnter maçı şifresiz izle hangi kanalda saat kaçta? Serie A kader maçı

İtalya Seri A'da haftanın karşılaşması olarak tabir edilen Juventus İnter maçı bu akşam oynanacak. Ligde liderlik koltuğunda bulunan konuk ekip Ronaldo'lu Juventus deplasmanında puan arayacak. İzleyicilerin merakla beklediği Juventus İnter maçı canlı izle hangi kanalda şifresiz yayınlanacak, karşılaşmaya ait detaylar ve bilgiler haberimizde...

İtalya Seri A'da haftanın karşılaşması olarak tabir edilen Juventusİnter maçı bu akşam oynanacak. Ligde liderlik koltuğunda bulunan konuk ekip Ronaldo'lu Juventus deplasmanında puan araycak. İzleyicilerin merakla beklediği Juventus İnter maçı canlı izle hangi kanalda şifresiz yayınlanacak, karşılaşmaya ait detaylar ve bilgiler haberimizde...

Serie A'da şampiyonluğunu sağlamlaştıran İnter takımı bu hafta zorlu Juventus deplasmanında puan ya da puanlar arayacak. Ev sahibi ekip bugüne kadar ligde yaptığı 36 karşılaşmada 21 galibiyet ve 9 beraberlik alarak topladığı 72 puanla 5. sırada bulunuyor. Şampiyonlar Ligi için mücadele eden ev sahibi ekip üç puan alarak yarıştan kopmak istemiyor. Ligde 36 karşılaşmada 27 galibiyet ve 7 beraberlik alan ev sahibi ekip topladığı 88 puan sonrasnıda liderliğini sürdürmeye devam ediyor.

İki takım bugüne kadar 20 kez karşı karşıya gelmiş, 10 karşılaşmadan ev sahibi ekip galip ayrılırken, 3 karşılaşmadan da konuk ekip galip ayrılmayı başarmış, iki takım arasında oynanan 7 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlanmış.

JUVENTUS İNTER MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Serie A 20/21 sezonu 37. Hafta karşılaşmasında karşı karşıya gelecek olan Juventus İnter maçı canlı Bein Sports Connect kanalından yayınlanacak. 15 Mayıs saat 19:00'da Allianz Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmayı Gianpaolo Calvarese yönetecek.

Juventus - Inter muhtemel 11'ler...

Juventus: Buffon, Cuadrado, Merih Demiral, De Ligt, Danilo, Berdardeschi, Bentancur, Arthur, Chiesa, Morata, Ronaldo

Inter: Handanovic, Skriniar, Vrij, Bastoni, Young, Gagliardini, Brozovic, Barella, Hakimi, Lukaku, Martinez

15 May 2021 - 15:56 - Basketbol


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haber Galatasaray Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Galatasaray hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haber Galatasaray editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haber Galatasaray değil haberi geçen ajanstır.