Leeds United Manchester United maçı şifresiz hangi kanalda | Maçı CANLI İZLE

İngiltere Premier liginin 33. haftasında Leeds United zorlu rakibi Manchester United takımını sahasında konuk edecek. Şampiyonluk yolunda liderin gerisinde kalan konuk ekip şansını sürdürmeye devam etmek istiyor.

İngiltere Premier liginin 33. haftasında Leeds United zorlu rakibi Manchester United takımını sahasında konuk edecek. Şampiyonluk yolunda liderin gerisinde kalan konuk ekip şansını sürdürmeye devam etmek istiyor.

İngiltere Ligi'nde şampiyonluk mücadelesinde geride kalan Manchester United takımı kalan karşılaşmalarından puanlar çıkararak rakibinin puan kaybetmesini bekliyor. Bu hafta zorlu Leeds United ile karşılaşacak konuk ekipte tek hedef üç puan.

Ev sahibi ekip ligde şimdiye kadar yaptığı 32 karşılaşmada 14 galibiyet ve 4 beraberlik alarak topladığı 46 puanla 10. sırada yer alırken, konuk ekip ise 32 karşılaşmada 19 galebiyet ve 9 beraberlik alarak topladığı 66 puanla liderin onbir puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor.

LEEDS UNİTED MANCHESTER UNİTED MAÇI HANGİ KANALDA?

Premier Lig 20/21 sezonu 33. hafta karşılaşmasında karşılaşacak olan Leeds United Manchester United maçı canlı olarak S Sport ve İdman Tv kanallarından yayınlanacak. 25 Nisan Pazar günü saat 16:00'da Elland Road stadında oynanacak olan zorlu karşılaşmna Craig Pawson tarafından yönetilecek.

İki takım şimdiye kadar 20 kez karşı karşıya gelmiş 3 kez ev sahibi ekip, 12 kez ise konuk ekip galip gelmiştir. İki takım arasında oyanan 5 karşılaşmada ise yenen taraf olmamıştır.

25 Nis 2021 - 14:53 - Basketbol


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haber Galatasaray Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Galatasaray hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haber Galatasaray editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haber Galatasaray değil haberi geçen ajanstır.