Lille Ajax maçı şifresiz hangi kanalda? (CANLI İZLE ) UEFA CUP

UEFA Avrupa kupası ilk maçında bu akşam Lille ve Ajaş takımları karşıya gelerek kozlarını paylaşacaklar. İki karşılaşmalı eleme sistemine göre karşı karşıya gelecek olan iki takımın bu hafta ilk karşılaşması yapılacak olan Lille Ajax maçı canlı şifresiz hangi kanalda yayınlanacak.

UEFA Avrupa kupası ilk maçında bu akşam Lille ve Ajaş takımları karşıya gelerek kozlarını paylaşacaklar. İki karşılaşmalı eleme sistemine göre karşı karşıya gelecek olan iki takımın bu hafta ilk karşılaşması yapılacak olan Lille Ajax maçı canlı şifresiz hangi kanalda yayınlanacak.

UEFA Avrupa Kupaları karşılaşmalarından biri de Lille ile Ajax arasında bu akşam oynanacak. Eleme karşılaşmanın ilk maçında Fransız Lille kendi sahasında Hollanda'nın Ajax takımını konuk edecek. Bugüne kadar iki takım toplamda 2 kez karşı karşıya gelmiş ve iki karşılaşma sonunda da Ajax takımı rakibine karşı üstünlük sağlamıştır.

Ev sahibi ekipte iki cezalı ve bir sakat futbolcu bulunurken, konuk ekip Ajax takımında ise iki cezalı ve iki sakat futbolcu bulunuyor. Lille son 5 karşılaşmada 4 galibiyet alırken bir kez berabere kalmış, konuk ekip Ajax ise oynadığı son 5 karşılaşmadan galip ayrılmayı başarmıştır.

LİLLE AJAX MAÇI HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi 20/21 sezonu eleme karşılaşmasında mücadele edecek olan Lille Ajax maçı canlı BeIN Sports kanalından şifresiz olarak yayınlanacak. Saat 23:00'da Lille Metropole Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmayı Ivan Kruzliak yönetecek.

# Lille, Ajax

18 Şub 2021 - 22:40 - Basketbol


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haber Galatasaray Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Galatasaray hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haber Galatasaray editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haber Galatasaray değil haberi geçen ajanstır.