Mainz Bayern Münih Maçı hangi kanalda şifresiz - Münih maçı A Spor izle

Almanya Bundesliga'nın 31. haftasında Mainz sahasında Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek. Ligin zirvesinde bulunan Münih şampiyonluk yolunda en yakın rakibine 10 puanlık fark atmış durumda. Bugün oynanacak olan Mainz Bayern Münih maçı detayları, zorlu maç hangi kanalda, şifresiz saat kaçta başlayacak...

Almanya Bundesliga'nın 31. haftasında Mainz sahasında Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek. Ligin zirvesinde bulunan Münih şampiyonluk yolunda en yakın rakibine 10 puanlık fark atmış durumda. Bugün oynanacak olan Mainz Bayern Münih maçı detaylarıı, zorlu maç hangi kanalda, şifresiz saat kaçta başlayacak...

Almanya liginin lideri Münih bu hafta deplasmanda Mainz takımı ile karşı karşıya gelecek. Ligde lider konumda olan konuk ekip şampiyonluk yolunda adım adım ilerlemeye devam ediyor. Ev sahibi ekip 29 karşılaşma sonrasında 8 galibiyet, 7 beraberlik ve 14 mağlubiyet alarak topladığı 31 puanla 13. sırada yer alıyor. Konuk ekip lider Münih ise 30 karşılaşmada 22 galibiyet 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak topladığı 71 puanla en yakın rakibine on puan fark atarak lider konumda duruyor.

MAİNZ BAYERN MÜNİH MAÇI HANGİ KANALDA?

Bundesliga 20/21 sezonu 31. hafta karşılaşmasında karşı karşıya gelen Mainz Bayern Münih maçı canlı olarak A Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacaktır. 24 Nisan günü saat 16:00'da oynanacak olan zorlu karşılaşma Opel Arena stadında başlayacak.

24 Nis 2021 - 15:02 - Basketbol


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haber Galatasaray Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Galatasaray hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haber Galatasaray editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haber Galatasaray değil haberi geçen ajanstır.