Manchester United West Ham maçı hangi kanalda Canlı saat kaçta?

İngiltere Federasyon kupasında karşı karşıya gelen Machester United ile West Ham United kozlarını paylaşacak.

İngiltere Federasyon kupasında karşı karşıya gelen Machester United ile West Ham United kozlarını paylaşacak.

Premier Lig oynadığı karşılaşmalarda iyi bir performans gösteren Manchester United ligde şampiyonluk yarışında 2. sırada bulunuyor. Ole Gunnar yönetiminde ligde başarılı sonuçlara imza atan Manu Federasyon Kupasında da kazanmanın planlarını yapıyor. Bu hafta West Ham United'i sahası Old Trafforda konuk edecek olan Manchester United rakibini eleyerek bir üst tura çıkma planları peşinde. Ayrıca ligde de 39 puan toplayan West Ham United ise zorlu rakibini devirme peşinde.

MANCHESTER UNİTED WEST HAM MAÇI HANGİ KANALDA?

9 Şubat Salı günü oynanacak olan Manchester United West Ham United maçı saat 22:30'da Tivibu Spor 2 kanalından naklen canlı yayınlanacak. Old Trafford stadında oynanacak olan karşılaşmayı Paul Tierney yönetecek.

Mаnchester Unіted –West Hаm mаçı sаkаt ve cezаlılаr

Mаnchester Unіted: Pаul Pogbа (Sаkаt), Erіc Bаіlly (Sаkаt)

West Hаm: Arthur Mаsuаku (Sаkаt)

Federasyon Kupası 20/21Old Trafford Paul Tierney

#

09 Şub 2021 - 22:22 - Basketbol


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haber Galatasaray Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Galatasaray hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haber Galatasaray editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haber Galatasaray değil haberi geçen ajanstır.