Villarreal Salzburg maçı şifresiz hangi kanalda? (CANLI YAYIN)

Avrupa Kupalarında iknici karşılaşmalar bu haftada hız kesmeden devam ediyor. Avrupa Kupaları karşılaşmalarının en önemlileerinden olarak gösterilen Villarreal Salzburg maçı hangi kanalda saat kaçta başlayacak. Zorlu karşılaşmaya ait bilgiler ve detaylar haberimizde.

Avrupa Kupalarında iknici karşılaşmalar bu haftada hız kesmeden devam ediyor. Avrupa Kupaları karşılaşmalarının en önemlileerinden olarak gösterilen VillarrealSalzburg maçı hangi kanalda saat kaçta başlayacak. Zorlu karşılaşmaya ait bilgiler ve detaylar haberimizde.

UEFA Avrupa Ligi eleme karşılaşmaları ikinci maçında iki takım kozlarını paylaşacak. İlk karşılaşmada Villarreal takımını sahasında ağırlayan Salzburg evinde rakibine 2 - 0 mağlup olmuştu. Villarreal takımı karşılaşmanın ilk yarısının son dakikalarında attığı golle ilk yarıyı önde kapatmış, ikinci yarının 71. dakikasında attığı ikinci golle karşılaşmadan 2 - 0 galip ayrılmayı başarmıştı.

Villarreal takımı sahasında hertürlü galibiyet ya da beraberlikle ayrıldığı takdirde bir üst tura adını yazdırmayı başaracak. Salzburg takımı ise üç farklı galibiyet alması durumunda üst tura adını yazdırıcak. Karşılaşma sonunda Salzburg takımı 2 - 0 galip gelmesi halinde karşılaşma uzatmalara gidecek ve uzatmalarda da başka gol olmadığı takdirde üst tura adını yazdıracak olan isim penaltılarla belli olacak.

VİLLARREAL SALZBURG MAÇI HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi 20/21 sezonu eleme karşılaşmaları ikinci maçında karşı karşıya gelecek olan Villarreal Salzburg maçı canlı Bein Sports beın connect kanalından naklen yayınlanacak. 25 Şubat saat 20:55'te Estadio de La Ceramica stadında oynanacak olan karşılaşmayı Felix Zwayer yönetecek.

25 Şub 2021 - 20:23 - Basketbol


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haber Galatasaray Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Galatasaray hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haber Galatasaray editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haber Galatasaray değil haberi geçen ajanstır.