Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Galatasaray üç kulvarda da başarısız bir sezonu geride bıraktı. Ligin bitmesine sayılı günler kala gözler 11 Haziran’da olacak seçimde. Yapılanma sürecine giren Galatasaray’da eski başkanlardan Dursun Özbek’in adının yeniden başkanlıkla anılması camiada yankı yarattı.
Dursun Özbek’in adaylığının olması durumunda, Burak Elmas ile karşı karşıya geleceği gündeme bomba gibi düştü. Torrent’in geleceği hakkında kararı yönetim verecek. Aynı zamanda transferlerin son gelişmesini gelecek başkanın belirleyeceği belirtildi. Seçim öncesi başkanlıkta kaos yaşanmaya başladı.
Galatasaray’da kapalı kapılar ardında yapılan toplantılar devam ediyor. Toplantı bilgileri sır gibi tutulsa da tahminlerin gerçekliğe yansıdığını söylemek mümkündür. Kongrede etkin bir rol oynamaya çalışan Ahmet Ocaklı, Dursun Özbek için kolları sıvadı. Yapılanma süresinde Dursun Özbek başkanlığa getirilmesi durumunda Fatih Terim ile anlaşma sağlanacağı belirtildi. İkilinin geçtiğimiz günlerde yemekte bir araya geldiği görüldü.
Eski Başkan Dursun Özbek, İgor Tudor’u takımdan gönderip yerine Galatasaray’ın efsanesi Fatih Terim’i getirmişti. Bir sonraki başkanlık döneminde koltuğu Mustafa Cengiz’e kaptıran Özbek’in planları yarım kalmıştı. Yarım kalan maceranın tamamlanması için Dursun Özbek’in başkanlık seçilmesi için Serdar Güzel Aydın’ın devreye girdiği öğrenildi.
Galatasaray’da geçtiğimiz cuma günü eski başkanlar Ahmet Ocaklı’nın verdiği yemekte bir arayageldi. İstanbul’un gözde semti olan Sarıyer’in Rumeli Kavakta bir balıkçıda düzenlenen yemekte yapılanma konuşuldu. Özellikle eski yöneticilerinde katılması dikkatlerden kaçmadı. Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak’ın davete katılması ile yeni oluşumda ekibin yeni sezon öncesi bir araya gelerek gelecek planlarının yaptığının yorumlanmasına neden oldu.
Ahmet Ocaklı’nın verdiği yemeğe davetli olmamasına rağmen Burak Elmas’ın kendi katılma isteği dikkatlerden kaçmadı.
Dursun Özbek, Fatih Terim El Ele!
Ahmet Ocaklı’nın yeni sezonla ilgili yapılanma sürecinde Dursun Özbek’i başkanlığa hazırlamak için kolları sıvadı. Bununla birlikte teknik direktörlük içinde Fatih Terim gündeme geldi. Yeni sezonda Dursun Özbek’in başkanlığı kazanması durumunda Fatih terimi takımın başına getirilme planlarının olduğu ifade edildi. Yarım kalan maceranın bu ikili ile tamamlamak isteyen Ocaklı, yeni sezon öncesi kolları sezona birkaç maç kala sıvadı.
Yorum yazarak Haber Galatasaray Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Galatasaray hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haber Galatasaray editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haber Galatasaray değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Haber Galatasaray Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Galatasaray hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haber Galatasaray editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haber Galatasaray değil haberi geçen ajanstır.