Siirt’te “Bu Yaz Sen de Adını Spora Yaz”’ spor şöleni yapıldı

Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinasyonunda spor şöleni düzenlendi....

+2
Haber albümü için resme tıklayın

Siirt Atatürk Stadyumu’nda “Bu Yaz Sen de Adını Spora Yaz” spor şöleninde vatandaşlar, antrenörler ve sporcular bir araya geldi. “Bu Yaz Sen de Adını Spora Yaz” sloganıyla başlattıkları şölende vatandaşlar ve sporcularla bir araya geldikleri için mutlu olduklarını dile getiren Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, herkesi spor yapmaya davet etti.

Kısacık, “Son iki senedir yaşanan Covit-19 pandemisi nedeniyle evlerinde hareketsiz bir yaşam döngüsüne kapılan vatandaşlarımızın fiziksel hareketliliğinin artırılması, toplumun en küçük yapı taşı olan çocuk, anne ve babadan meydana gelen çekirdek ailenin halk sağlığının geliştirilmesi adına spor yapmaya teşvik etmek ve vatandaş ile müdürlüğümüz arasındaki iletişimi kuvvetlendirmek adına çok güzel bir organizasyon olduğunu düşünüyorum” dedi.

15 Haz 2022 - 13:32 Siirt- Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haber Galatasaray Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Galatasaray hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haber Galatasaray editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haber Galatasaray değil haberi geçen ajanstır.