Geleceğin hentbolcuları yetişecek

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde yaz spor okulları çerçevesinde hentbol dalında eğitimlerin startı verildi.

Büyütmek için resme tıklayın

Muratlı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nce hentbol yaz okulu başlatıldı. Uzman Antrenör Tuğba Usta öncülüğünde hentbol öğrenen sporcular, yaz tatilindeki serbest zamanlarını hentbol öğrenerek değerlendiriyor. Hentbol ile çocukların yaz tatillerini hem sporla geçireceklerini, hem de yeteneklerini geliştirmeye fırsat bulacaklarını kaydeden Antrenör Usta, spor kurslarına kayıtların sürdüğüne de dikkat çekti.

Muratlı Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda antrenmana çıkan sporcular ise antrenörlerini sevdiklerini ve idmanların keyifli geçtiğini kaydederek; gösterdikleri performansla da tam not aldı.

16 Haz 2022 - 17:52 Tekirdağ- Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haber Galatasaray Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Galatasaray hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haber Galatasaray editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haber Galatasaray değil haberi geçen ajanstır.