10 Mayıs Survivor büyük ödül sualtı spor ödülü nedir - Scuba Doo nedir

Survivor yarışmasında 10 mayıs günü oynanan ve yapılan yarışmayı kazanan takımın hak edeceği büyük ödül oldukça merak edildi. Scuba doo olarak bilinen sualtı motoru olarak bilinen ve özel bir cihazla dalış yapılan bir aktivite kazanan takımın olacak. İzleyiciler tarafından merak edilen Survivor büyük ödül sualtı dalış aktivitesi Scuba Doo nedir, nerelerde vardır detaylar ve bilgiler haberimizde...

10  Mayıs Survivor büyük ödül sualtı spor ödülü nedir - Scuba Doo nedir
10  Mayıs Survivor büyük ödül sualtı spor ödülü nedir - Scuba Doo nedir
Haber albümü için resme tıklayın

Survivor yarışmasında 10 mayıs günü oynanan ve yapılan yarışmayı kazanan takımın hak edeceği büyük ödül oldukça merak edilldi. Scuba doo olarak bilinen sualtı motoru olarak bilinen ve özel bir cihazla dalış yapılan bir aktivite kazanan takımın olacak. İzleyiciler taafından merak edilen Survivor büyük ödül sualtı dalış aktivitesi Scuba Doo nedir, nerelerde vardır detaylar ve bilgiler haberimizde...

10 Mayıs günü yapılan ödül yarışması kırmızı takım ile mavi takım arasında kıran kırana bir mücadele ile geçti. Ödül oyununda kazanan taraf, mantı, humus, patates salatası yiyecek, ayrıca kazanan tara uçakla adadan alınarak Punta Cana'ya götürülecek, burada yarışmacılar özel bir cihazla dalış yapabileceği Scuba Doo ile eğlenceli anlar yaşayacak.

SURVİVOR’DA BÜYÜK ÖDÜL NE?

Survivor yarışmasında kazanan tarafa büyük ödül olarak verilen ve bir çok kişinin merak ettiği Scuba Doo ile yarışmacılar eğlenceli vakit geçirecek. Merak edilen Sucuba Doo nedir,

Scuba Doo, boş zamanlarınızda görülecek her şeyi görmek için temelde su altında kontrol ettiğiniz ve dolaştığınız bir su altı scooterıdır. Bu, harika maceralarla gün boyu Bariyer Resifi'ne giderken yapmanız gereken harika bir aktivite.Bir ağızlık regülatörü kullanmadan gözlüklerinizi takma ve havada nefes alma özgürlüğüne sahipsiniz. Yaş sınırı 14 ile 55 yaş arasındadır .. Bu sualtı aktivitesi, katılımcıların açık fikirli ve macera duygusu dışında herhangi bir özel beceri gerektirmez.

Bununla birlikte, katılmadan önce kısa bir tıbbi kontrolden geçmeniz gerekecektir. Her tur yaklaşık 20 dakikadır ve doğru yöne gitmenizi sağlamak için bir tüplü dalış eğitmeni eşlik edecek ve ayrıca her şeyi gösterebilirler. Çevrenizdeki ilgi. Bir fotoğrafçı, sadece diğer tüplü dalgıçların ve şnorkelle yüzücülerin değil, aynı zamanda sizin scooter'ınızı kullanırken de fotoğraflarını çekerek suyun altında olacak. Kontakt lens veya gözlük takarsanız, bir kask kubbesinin altında scooter üzerinde oturduğunuzda sorun olmaz ve gözleriniz ve yüzünüz hiç suda olmayacak, bu da etrafınızdaki tüm mercanları ve deniz yaşamını şeffaf Perspex penceresinden görmenizi sağlar. Hava, Scuba Doo'ya şasisinde bulunan scooter tankından sağlanır ve scooterın pil ömrü yaklaşık 1,5 saattir. Bu kask kubbesi, resif çevrenizin 180 derecelik bir görüntüsünü sağlar, böylece sadece kayın ve hepsini içeri alın.

Bu turda hiçbir çaba veya çaba gerekmez, Büyük Set Resifi'ni görmek için nasıl yüzüleceğini bilmenize bile gerek yoktur. su altından. Kontakt lens veya gözlük takarsanız, bir kask kubbesinin altında scooter üzerinde oturduğunuzda sorun değil ve gözleriniz ve yüzünüz hiç suda olmayacak, bu da çevrenizdeki tüm mercanları ve deniz yaşamını şeffaf Perspex penceresinden görebilmenizi sağlar. Hava, Scuba Doo'ya şasisinde bulunan scooter tankından sağlanır ve scooterın pil ömrü yaklaşık 1,5 saattir. Bu kask kubbesi, resif çevrenizin 180 derecelik bir görüntüsünü sağlar, böylece sadece kayın ve hepsini içeri alın. Bu turda hiçbir çaba veya çaba gerekmez, Büyük Set Resifi'ni görmek için nasıl yüzüleceğini bilmenize bile gerek yoktur. su altından. Kontakt lens veya gözlük takarsanız, bir kask kubbesinin altında scooter üzerinde oturduğunuzda sorun değil ve gözleriniz ve yüzünüz hiç suda olmayacak, bu da çevrenizdeki tüm mercanları ve deniz yaşamını şeffaf Perspex penceresinden görmenizi sağlar. Hava, Scuba Doo'ya şasisinde bulunan scooter tankından sağlanır ve scooterın pil ömrü yaklaşık 1,5 saattir. Bu kask kubbesi, resif çevrenizin 180 derecelik bir görüntüsünü sağlar, böylece sadece kayın ve hepsini içeri alın. Bu turda hiçbir çaba veya çaba gerekmez, Büyük Set Resifi'ni görmek için nasıl yüzüleceğini bilmenize bile gerek yoktur. su altından. Hava, Scuba Doo'ya şasisinde bulunan scooter tankından sağlanır ve scooterın pil ömrü yaklaşık 1,5 saattir. Bu kask kubbesi, resif çevrenizin 180 derecelik bir görüntüsünü sağlar, böylece sadece kayın ve hepsini içeri alın. Bu turda hiçbir çaba veya çaba gerekmez, Büyük Set Resifi'ni görmek için nasıl yüzüleceğini bilmenize bile gerek yoktur. su altından. Hava, Scuba Doo'ya şasisinde bulunan scooter tankından sağlanır ve scooterın pil ömrü yaklaşık 1,5 saattir. Bu kask kubbesi, resif çevrenizin 180 derecelik bir görüntüsünü sağlar, böylece sadece kayın ve hepsini içeri alın. Bu turda hiçbir çaba veya çaba gerekmez, Büyük Set Resifi'ni görmek için nasıl yüzüleceğini bilmenize bile gerek yoktur. su altından.

Scooter sürmek için tek yapmanız gereken uçak tarzı direksiyon simidini tutmak ve gitmek istediğiniz yöne çevirmektir. Başlaması için sağ taraftaki düğmeye basın ve sonra ileri doğru hareket edecektir.

4 metrelik derinliklere iniyorsunuz ve ağır tanklar ya da düşünecek başka bir şey değil, sadece kendi kuzenlerinizin ve suyun özgürlüğüyle seyir halinde olacaksınız.

Scuba Doo'yu yaptıktan sonra, Help Beach'te tembel bir gün olarak dinlenmek, dinlenmek ve güneşlenmek için sahilde dinlenmeye devam edebilirsiniz .. !!

10 May 2021 - 22:43 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haber Galatasaray Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Galatasaray hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haber Galatasaray editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haber Galatasaray değil haberi geçen ajanstır.