exxen.com Survivor sms sıralaması sonuçları - 20 Nisan oy sıralaması kim elendi

Survivor 2021 yarışmasında yeni bir eleme haftası daha bugün yaşandı. Survivor tarihinde en yüksek oyların verildiğini belirten Acun Ilıcalı bu hafta izleyiciler tarafından sms oylamasında rekor kırıldığı belirtildi. Bu hafta yapılan sms oylaması sonucunda en az oyu alarak adaya ve hayallerine veda eden isim açıklandı.

Survivor 2021 yarışmasında yeni bir eleme haftası daha bugün yaşandı. Survivor tarihinde en yüksek oyların verildiğini belirten Acun Ilıcalı bu hafta izleyiciler tarafından sms oylamasında rekor kırıldığı belirtildi. Bu hafta yapılan sms oylaması sonucunda en az oyu alarak adaya ve hayallerine veda eden isim açıklandı.

Survivor yarışmasında bu hafta yeni bir eleme heyecanı daha yaşanacak. Bu hafta dokunulmazlık oyunları sonrasında hem gönüllüler takımı hem de ünlüler takımı birer dokunulmazlık kaybetti. Bu doğrultuda adadan ayrılacak olan isim gönüllüler takımı ya da ünlüler takımından bir kişi olacak.

İLK DOKUNULMAZLIK ÜNLÜLERİN OLDU

Cumartesi akşamı yapılan dokunulmazlık oyunu büyük bir çekişmeye sahne oldu. İki takım arasında yapılan dokunulmazlık yarışması sonrasında gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununu kaybetti ve ada konseyine gitti. Gönüllüler takımı arasında yapılan ada konseyi sonrasında en çok oyu alarak ismi yazılan isim Dora oldu ve eleme potasına giren ilik isim oldu.

İKİNCİ DOKUNULMAZLIK GÖNÜLLÜLERİN

Ünlüler takımı ile gönüllüler takımı arasında pazar günü oynanan dokunulmazlık yarışı sonrasında gönüllüler takımı oynadığı güzel oyunla ünlüler takımını yenmeyi başardı. Ünlüler takımı yenilgi sonrasında yapmış olduğu ada konseyi neticesinde arkadaşları tarafından en çok oyu alan İlayda ikinci eleme adayı olarak potaya yazıldı.

SMS SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

İSMAİL CEZA ALDI

Geçtiğimiz gün yapılan ödül oyununda yarışmayı kaybeden ünlüler takımı oyuncusu İsmail Balaban oyun sonrasında oyun alanında bulunan bir besini adaya götürmüş, adada bir çalışanın kendisini uyarması sonrasında kameranın kendisini çektiği sırada getirmiş olduğu besini yedi. Ada konseyinde Acun Ilıcalı İsmail Balaban'ın yapmış olduğu harekete karşılık olarak ta üç maç oynamama cezası ve üç ödülden de yararlanmama cezası verdi.

SURVİVOR KİM ELENDİ

Ünlüler takımı ile gönüllüler takımı arasında yaşanan eleme gecesinde büyük heyecan yaşandı. Ünlüler takımından aday olan İlayda, gönüllüler takımından ise Dora ismi ilk çıkan eleme adayları olmuşlardı. Bugün ise iki takım birincileri birer isim daha söyledi ve diğer adaylar da belli oldu.

Gönüllüler takımında Steven birinci oldu ve Reşat ismini söyledi,

Ünlüler takımında ise Sergen birinci oldu ve İsmail Balaban ismini söyledi.

20 Nis 2021 - 23:13 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haber Galatasaray Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Galatasaray hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haber Galatasaray editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haber Galatasaray değil haberi geçen ajanstır.