Survivor EXXEN sms sonuçları sıralaması | 11 Mayıs survivor oylama sonucu kim elendi (Poyraz vs Batuhan)

Survivor yarışmasında takımların karışmasının ardından kırmızı takım ve mavi takımların dokunulmazlık yarışları sonuçlandı. İki takımda birer kez dokunulmazlık yarışını kaybetti ve birer isim çıkararak eleme adaylarını belirledi. Survivor exxen sms sonuçları sıralamasına göre kim elendi belli oluyor, detaylar ve bilgiler haberimizde...

Survivor EXXEN sms sonuçları sıralaması | 11 Mayıs survivor oylama sonucu kim elendi (Poyraz vs Batuhan)
Survivor EXXEN sms sonuçları sıralaması | 11 Mayıs survivor oylama sonucu kim elendi (Poyraz vs Batuhan)
Haber albümü için resme tıklayın

Survivor yarışmasında takımların karışmasının ardından kırmızı takım ve mavi takımların dokunulmazlık yarışları sonuçlandı. İki takımda birer kez dokunulmazlık yarışını kaybetti ve birer isim çıkararak eleme adaylarını belirledi. Survivor exxen sms sonuçları sıralamasına göre kim elindi belli oluyor, detaylar ve bilgiler haberimizde...

Survivor yarışmasında çeyrek finale kısa zaman kala yeni bir eleme heyecanı daha başladı. Bilindiği gibi ünlüler takımından Melis'in elenmesinden sonra ünlüler takımında bir kadın yarışmacının kalması nedeniyle takımların karıştırılacağı belirtilmişti.

ACİL ADA KONSEYİNDE TAKIMLAR KARIŞTI

Son olarak ünlüler takımından Melis'in elenmesinin ardından alınan kararla takımların karıştırılmasına karar verildi. Acil ada konseyinde yapılan yeni görüşmelerde mavi takım ve kırmızı takım olarak iki takım kuruldu ve yeni oyuncular belli oldu. Bu kapsamda mavi takımda, Steven, Poyraz, Merve Aydın, Sergen, Ayşe ve Dora yer alırken, kırmızı takımda ise İsmail, Batuhan, Aleyna Ç, Aleyna K. ve Berkay yer aldı.

İLK DOKUNULMAZLIK MAVİ TAKIMIN OLDU

Yeni oluşturulan takımlarla yapılan ilk dokunulmazlık oyunu kıran kırana geçti. İki takımında varını yoğunu ortaya koyduğu dokunulmazlık oyununda Mavi takım dokunulmazlığı aldı ve kırmızı takımı ada konseyine gönderdi. Kırmızı takım tarafından yapılan ada oylamasında arkadaşları tarafından en fazla oy alan Batuhan ilk eleme adayı olarak potaya çıkan isim oldu.

SMS SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

İKİNCİ DOKUNULMAZLIK KIRMIZI TAKIMIN

Pazar günü yapılan ikinci dokunulmazlık yarışı da iki takım arasında büyük çekişmeye sahne oldu. Yapılan dokunulmazlık oyununda kırmızı takım rövanşı mavi takımdan alarak seride beraberliği yakaladı ve mavi takımı ada konseyine göndermeyi başardı. Mavi takım ise yaptığı ada oylamasında stratejik bir hamle yaparak en çok oyu Poyraz isminde kullandı ve kırmızı takımda Batuhan'ın karşısına Poyraz'ı çıkardı.

SURVİVOR KİM ELENDİ

Survivor 11 Mayıs günü yapılacak olan eleme gecesinde bir kişi adaya veda edecek. İki takımdan da birer kişi eleme potasına yazılmıştı. İlk dokunulmazlığı kaybeden kırımızı takım Batuhan ismini, ikinci dokunulmazlığı kaybeden mavi takım ise Poyraz ismini eleme potasına çıkarmıştı. Bugün yapılacak olan ada konseyinde ise kırmızı takım ve mavi takımdan çıkacak olan birinciler birer isim söyleyecek ve çıkacak olan isimlerden biri adaya ve hayallerine veda edecek. Surivor sms sonuçlarına göre elenen isim açıklandığı andan itibaren sitemizde sizinle paylaşılacaktır.

11 May 2021 - 23:01 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haber Galatasaray Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Galatasaray hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haber Galatasaray editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haber Galatasaray değil haberi geçen ajanstır.