1-0 Trabzonspor Kasımpaşa Maç özeti izle Youtube Bein Sports TS Kasımpaşa maçı özet seyret linki

Özet: 1-0 Trabzonspor Kasımpaşa maç özeti izle Bein Sports Exxen Youtube 1-0 Trabzonspor Kasımpaşa maç sonucu kaç kaç? Trabzonspor Kasımpaşa maçı kaç kaç bitti? Trabzonspor Kasımpaşa maçında golleri kim attı?

Süper Lig'in 24. haftasında lider Trabzonspor ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Dün oynanan maçta Konyaspor'un 3 puan almasıyla puan farkı altıya inse de Fırtına'nın bu maçtan üç puan alarak şampiyonluk yarışındaki rakiplerine koz vermedi. Gaziantep Fk ile beraber bu sezon evinde yenilmeyen iki takımdan biri olan Trabzonspor, evinde oynadığı 12 maçta 8 galibiyet ve 4 beraberlik aldı.

Lige kötü başlayan Kasımpaşa'da Teknik Direktörlük koltuğuna Sami Uğurlu oturduktan sonra 6 maçta 16 puan elde etmişlerdi (1B 5G). Arka arkaya son beş maçını kazanan Kasımpaşa'nın serisi Trabzon deplasmanında son buldu.

Medical Park Stadı'nda oynanan Trabzonspor Kasımpaşa maçını Zorbay Küçük yönetti. Saat 16.00'da başlayan maçı 1-0 kazanan Trabzonspor, liderliğini açık ara devam ettiriyor. İki takım arasında İstanbul'da oynanan ilk maçı da Fırtına 1-0 yenmeyi başarmıştı. O maçta Trabzonspor'un golünü Anastasio Bakasetas kaydetmişti.

Trabzonspor Kasımpaşa maç özeti izle

Zorlu geçmesi beklenen maçta Trabzonspor aradığı golü maçın başında buldu. 6. dakikada Dorukhan'ın pasında topu alan Visca, penaltı noktası civarından dönerek sol ayağıyla sert bir vuruş yaptı, top ağlara gitti. 1-0. 12. dakikada Abdülkadir'in pasında kalei ile karşı karşıya kalan Cornelius'un aşırtma vuruşu yandan auta gitti. Kasımpaşa ilk dakikalarda yediği baskıyı kırdığı anda tehlikeli pozisyonlar üretmeye başladı. Önce 19. dakikada Hadergonaj'ın arka direğe ortasında Eren'in gelişine vuruşunu kurtaran Uğurcan, 20. dakikada ise karşı karşıya pozisyonda Travnik'in vuruşunda golü önleyen isim oldu. 44. dakikada Visca'nın ortasında Vitor Hugo'nun kafa vuruşunda top kaleci Ertuğrul'da kaldı. İlk yarıyı Fırtına 1-0 önde kapatmayı başardı.

Maçın 68. dakikasında Kasımpaşa'dan Eysseric'in vuruşu direkten geri geldi.

Maçın 75. dakikasında iki takım da 10 kişi kaldılar. Peres sarı kart gördüğü pozisyonda hakeme itiraz etmeye devam etti ve ikinci sarı kartı gördü. Eysseric de topu Peres'in yüzüne atıp ikinci sarı kartı görünce takımlar 10'ar kişi kaldılar. Uzatma dakikalarında Doğucan'ın ortasına gelişine vurmak isteyen Fall topu ıskaladı ve beraberlik şansını değerlendiremedi.

Ligde Trabzon'da oynanan son maç Kasımpaşa 4-3 kazanmayı başarmıştı. Michael Tirpan'ın golüyle öne geçen Kasımpaşa'ya Serkan ve Nwakaeme'nin iki golüyle cevap veren Fırtına, skoru 3-1'e getirdi. Eski bordo-mavili Yusuf Erdoğan skoru 3-2 yapan golü attı ve ilk yarı bölye bitti. Maçın 87. dakikasında Edgar Ie'nin kendi kalesine attığı golle skor 3-3'e geldi. Foda Koita maçın uzatma dakikalarında Kasımpaşa'yı 4-3 öne geçiren golü attı.

Trabzonspor Kasımpaşa maçı özeti izle

Lige kötü başlayan Kasımpaşa'da Teknik Direktörlük koltuğuna Sami Uğurlu oturdu. Sami Uğurlu ile 6 maçta 16 puan elde eden Kasımpaşa ligde oynadığı son beş maçta 5 galibiyet aldı ve küme düşme hattından kurtulmuş oldu. Arka arkaya Altay, Hatayspor, Giresunspor, Galatasaray ve Kayserispor'u yenen Kasımpaşa, bugün Trabzonspor deplasmanında bu serisini kaybetti.

Trabzonspor Kasımpaşa maç özeti izle Bein Sports Exxen Youtube Trabzonspor 1-0 Kasımpaşa maç sonucu kaç kaç? Trabzonspor Kasımpaşa maçı kaç kaç bitti? Trabzonspor Kasımpaşa maçında golleri kim attı? Trabzonspor Kasımpaşa özet izle youtube, Kasımpaşapor Kasımpaşa maç özeti izle bein sport, lig tv Trabzonspor Kasımpaşa özet izle, Trabzonspor maçının özetini izle, Trabzonspor Kasımpaşa maçının gollerini kim attı? Trabzonspor Kasımpaşa maçı kaç kaç bitti?, Trabzonspor gollerini izle, Kasımpaşa maçının özetini izle, özet izle, bein sport Kasımpaşa maçı özet izle, Trabzonspor’ın gollerini kim attı?, Kasımpaşa’ın golleri kim attı?, Kasımpaşa gollerini izle

Trabzonspor Kasımpaşa Maç Özeti

Trabzonspor evinde namağlup olarak 18 maçlık bir seri yakaladı (12G 6B). Trabzonspor'un kendi evindeki en uzun serisi ise Ekim 1994-Nisan 1996 arasındaki 28 maçlık yenilmezlik serisiydi.

Trabzonspor ile Kasımpaşa arasında bol gollü ve farka giden maçların sayısı oldukça fazlaydı. Trabzonspor'un evinde yenildiği son üç maçta Kasımpaşa 2016 yılında 6-0, 2018 yılında 5-2 ve 2020'de 4-3'lük galibiyetler almayı başardı. 2020 yılında Trabzonspor ise Kasımpaşa'yı 6-0 yenerken, en farklı maçta 2010 yılında Trabzonspor Kasımpaşa'yı 7-0 yenmeyi başardı.

#

05 Şub 2022 - 18:03 - Futbol


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haber Galatasaray Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Galatasaray hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haber Galatasaray editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haber Galatasaray değil haberi geçen ajanstır.