Beşiktaş forvet hattına yeniden Cenk Tosun'u getiriyor

Premier lig ekiplerinden Everton takımına giden milli futbolcunun yeniden yuvaya döndüğü ile ilgili son dakika açıklamaları geldi.

Premier lig ekiplerinden Everton takımına giden milli futbolcunun yeniden yuvaya döndüğü ile ilgili son dakika açıklamaları geldi.

Milli Yıldız Cenk Tosun'un Everton takımında beklenen performası sergileyemedi, bu sezon 7 karşılaşmaya çıkan yıldız futbolcu bir kez ağları havalandırmıştı. Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş takımı ile adı anılan ve yeniden takıma dönmesi gündeme gelen başarılı oyuncunun yeniden dönmesi bekleniyor.

KİRALIK GELECEK

Forvet hattına transfer yapmak isteyen Beşiktaş takımı Brezilyalı futbolcunun tranferinin gerçekleşmemesi sonrasında arayışlarına hız verdi. 2018 yılında İngiltere'nin Everton takımına transfer olan başaralı futbolcu Beşiktaş ile ismi yeniden anılmıştı.

Son yapılan açıklamaya göre İngiltere Premier ligi ekibi Everton'da forma giyen yıldız futblcunun kiralık olarak Beşiktaş takımında forma giyecek.

30 Oca 2021 - 21:58 - Futbol


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haber Galatasaray Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Galatasaray hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haber Galatasaray editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haber Galatasaray değil haberi geçen ajanstır.