Bursaspor Akhisarspor maçı hangi kanalda saat kaçta? TFF 1. LİG

Süper Lig'e çıkma mücadelesinin yaşandığı TFF 1. Liginde yeni haftanın yeni karşılaşması olan Bursaspor Akhisarspor karşılaşması saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak. Ligde kötü günler yaşayan Akhisarspor zorlu rakibi karşısında kötü gidişe dur demek istiyor.

Süper Lig'e çıkma mücadelesinin yaşandığı TFF 1. Liginde yeni haftanın yeni karşılaşması olan BursasporAkhisarspor karşılaşması saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak. Ligde kötü günler yaşayan Akhisarspor zorlu rakibi karşısında kötü gidişe dur demek istiyor.

TFF 1. Liginde bu hafta Bursaspor sahasında zorlu rakibi Akhisar Belediyespor takımını ağırlayacak. Ev sahibi ekip ligde bugüne kadar 9 karşılaşmadan galibiyetle ayrılırken, 4 karşılaşmadan beraberlik, 10 karşılaşmadan ise mağlubiyetle sahadan ayrılarak toplamda aldığı 31 puanla ligde 9. sırada bulunuyor. Konuk ekip ise ligde çıktığı karşılaşmalarda 5 galibiyet alırken, 4 karşılaşmadan beraberlikle, 14 karşılaşşmadan ise mağlubiyetle sahadan ayrılarak topladığı 19 puan ile 16. sırada bulunuyor.

Bursaspor takımı ligde son 5 karşılaşmasından sadece bir puan çıkarırken, konuk ekip ise yaptığı son 5 karşılaşmadan bir galibiyet alarak 3 puan alabilidi.

BURSASPOR AKHİSAR BLD. SPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

TFF 1. Lig'de 24. hafta karşılaşmasında karşı karşıya gelecek olan Bursaspor Akhisarspor maçı canlı Trt Spor kanalından naklen ekranlara gelecek. 28 Şubat günü saat 16:00'da Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumunda başlayacak olan karşılaşmayı Yigit Arslan yönetecek.

28 Şub 2021 - 14:40 - Futbol


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haber Galatasaray Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Galatasaray hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haber Galatasaray editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haber Galatasaray değil haberi geçen ajanstır.