Denizlispor Galatasaray maçı sonucu 1 / 1 - Maçın özeti ve golleri

Şampiyonluk yarışında üçüncü sırada bulunan Galatasaray bu hafta karşılaştığı Denizlispor takımını 4- 1 yenerek üç puanı hanesine yazdırmayı başardı. Denizlispor Galatasaray maçı özeti ve golleri son dakika detaylar ve bilgiler haberimizde...

Şampiyonluk yarışında üçüncü sırada bulunan Galatasaray bu hafta karşlaştığı Denizlispor takımını 4- 1 yenerek üç puanı hanesine yazdırmayı başardı. Denizlispor Galatasaray maçı özeti ve golleri son dakika detaylar ve bilgiler haberimizde...

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışı iyice alev alev olmuş durumda. Bu hafta Denizlispor takımı ile deplasmanda karşılaşan Galatasaray aradığı puanları alarak rahat bir nefes daha aldı ve şampiyonluk yarışından kopmadı.

Geçitiğimiz hafta Süper Lig lideri Beşiktaş takımını sahasında ağırlayan ve karşılaşmayı 3 - 1 kazanan sarı kırmızılı ekip aradaki puan farkını 3'e indirmeyi başarmıştı. Bu hafta da puan almak için sahaya çıkan Galatasaray Denizlispor takımına konuk oldu.

KIRAN KIRANA MÜCADELE

Ligin 37. haftasında Denizlispor deplasmanına çıkan Sarı Kırmızılı ekip karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren baskılı bir futbol oynadı. Karşılaşmanın 24. dakiikasında H. Dervişoğlu'nun attığı golle 1 / 0 öne geçen Galatasaray'da sahneye 35. dakikada R. Babel çıktı ve karşılaşmanın skorunu 2 - 0 yapan isim oldu. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla bitti ve soyunma odasına Galatasaray takımı 2 - 0 önde girdi. Maçın ikinci yarısının 63. dakikasında Denizlisporlu futbolcu R. Niyaz karşılaşmayı 2 - 1'e getiren isim oldu. Karşılaşmanın son dakikalarında baskısını arttıran Galatasaray'da bu hafta forma şansı bulan Mısırlı yıldız M. Mohammed karşılaşmanın 87. ve 89. dakikalarında attığı gollerle takımını 4 - 1 öne geçiren isim oldu.

Galatasaray takımı rakibine karşı bulduğu gollerle karşılaşmayı 4 - 1 kazanmayı başardı ve rakiplerinin de yenilmesinin ardından Süper Lig'de liderlik koltuğuna oturdu.

11 May 2021 - 22:18 - Futbol


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haber Galatasaray Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Galatasaray hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haber Galatasaray editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haber Galatasaray değil haberi geçen ajanstır.