Galatasaray Alanyaspor maçı sonucu 2 - 3 - Alanya yarı finale çıkan takım oldu

Ziraat Türkiye Kupasında Galatasaray evinde ağırladığı Alanyaspor takımına 3 - 2 yenilerek kupadan elendi. Alanyaspor ise Başakşehir takımından sonra yarı finale adını yazdıran ikinci takım oldu.

Ziraat Türkiye Kupasında Galatasaray evinde ağırladığı Alanyaspor takımına 3 - 2 yenilerek kupadan elendi. Alanyaspor ise Başakşehir takımından sonra yarı finale adını yazdıran ikinci takım oldu.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final mücadeleleri devam ediyor. Dün Fenerbahçe sahasında Başakşehir takımına 1 - 0 yenilerek kupaya veda etti. Başakşehir ise ligde aldığı kötü sonuçlar sonrasında kupada kazandığı zaferle rahat bir nefes aldı.

GALATASARAY TUTUNAMADI

Sahasında Alanyaspor'u konuk eden Galatasaray sahasında varlık gösteremedi ve ligin flaş ekibi olan Alanyaspor'a 3 - 2'lik bir skorla mağlup oldu. Karşılaşmanın ilk yarısından itibaren mücadelesini sürdüren Alanyaspor ilk yarıda 30. dakikada Babacar'ın ve 41. dakikada Sahil Uçan'ın attığı gollerle soyunma odasına 2 - 0 önde girdi. Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan Alanyaspor karşılaşmanın 48. dakikasında penaltı atışında Babacar'ın attığı golle 3 - 0 öne geçmeyi başardı. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Galatasaray 83. dakikada Mohamed ve 90+4. dakikada Gedson'un attığı gollerle farkı bire indirmeyi başardı ancak karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca yarı finale yükselen taraf Alanyaspor oldu.

SON YARI FİNALİSTLER YARIN BELLİ OLUYOR

Ziraat Türkiye kupasında son yarı finalistler ise 11 Şubat Perşembe günü belli olacak. Saat 17:45'te Sivasspor sahasında Antalyasporu konuk ederken, saat 20:45'te ise Konyaspor lig lideri Beşiktaş takımını sahasında ağırlayacak.

10 Şub 2021 - 22:54 - Futbol


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haber Galatasaray Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Galatasaray hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haber Galatasaray editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haber Galatasaray değil haberi geçen ajanstır.