Ozark 4. Sezon Netflix'te Ne Zaman Geliyor?

Ozark 4. Sezonu hemen köşede. Eleştirmenlerce beğenilen Amerikan suç dramasının hayranları, üçüncü sezonun yayın hizmetinde Mart 2020'de yayınlanmasından bu yana son sezonun Netflix'e gelmesini bekliyor.

Toplam on dört bölüm olacak, ancak 4. Sezon, her biri yedi bölümden oluşan iki bölüme ayrılacak. İlk yedi bölüm (Bölüm 1) 21 Ocak Cuma günü prömiyer yapacak ve şimdi hayranlar yeni bölümlerin tam olarak ne zaman yayınlanacağını merak ediyor.

Ozark 4. Sezon Netflix çıkış zamanı

Ozark 4. Sezon, 1. Kısım Yayın Zamanı

Netflix, Ozark 4. Sezon Bölüm 1'i 21 Ocak Cuma günü saat 12:00'de yayınlayacak, yani bu saat 03:00 ET. ABD'deyseniz, yeni bölümleri mümkün olan en kısa sürede yakalamak için gece geç saatlere kadar ayakta kalmanız gerekecek, ancak elbette, isterseniz yedisini birden almak için tüm hafta sonunuz olacak.

Yeni sezon tüm dünyada aynı saatte yayınlanacak. Farklı bir bölgedeyseniz, saat diliminize göre saatleri aşağıda görebilirsiniz:

Pasifik Standart Saati 12:00 AM (GMT-7)

Dağ Standart Saati 01:00 AM (GMT-6)

Merkezi Standart Saat 02:00 AM (GMT-5)

Doğu Yaz Saati 03:00 AM (GMT-4)

Brezilya Standart Saati 04:00 AM (GMT-3)

İngiliz Yaz Saati 08:00 (GMT +1)

Orta Avrupa Yaz Saati 09:00 AM (GMT+2)

Doğu Avrupa Yaz Saati 10:00 (GMT+3)

Hindistan Standart Saati 13:30 PM (GMT+5:30)

Filipinler Saati (PHT) 15:00 (GMT+8:00)

Japonya Standart Saati 16:00 PM (GMT+9)

Avustralya Doğu Saati 18:00 PM (GMT+10)

Yeni Zelanda Standart Saati19:00 PM (GMT+11)

4. Sezonun ikinci bölümü büyük olasılıkla bu yıl içinde yayınlanacak, ancak Netflix henüz resmi bir çıkış tarihi açıklamadı.

Netflix kısa süre önce Ozark Sezon 4, Bölüm 1'in tam fragmanını yayınladı. Buradan izleyebilirsiniz:

Emmy Ödülü kazananları Jason Bateman, Laura Linney ve Julia Garner'a katılan Ozark 4. Sezon'da ayrıca Sofia Hublitz, Charlie Tahan, Jessica Frances Dukes, Skylar Gaertner, Lisa Emery, Felix Solis, Damian Young, Adam Rothenberg, John Bedford Lloyd, Joseph rol alıyor. Sikora, Bruno Bichir, Alfonso Herrera, CC Castillo, Katrina Lenk, Bruce Davison, Ali Stroker ve Veronica Falcón.

- Haber Galatasaray, Televizyon bölümünde yayınlandı
https://www.habergalatasaray.net/haber/9501793/ozark-4-sezon-netflixte-ne-zaman-geliyor